منابع زیستی الهام بخش ساخت پنجره های صرفه جو در انرژی

به گزارش مجله وبلاگ فروش، به گزارش خبرنگاران، بن هاتون از دانشگاه مهندسی تورنتو و همکارانش از دانشگاه هاروارد شیوه جدیدی را برای کاهش میزان گرمای تلف شده در طول زمستان و خنک نگاه داشتن ساختمان در تابستان ارائه کرده اند.

منابع زیستی الهام بخش ساخت پنجره های صرفه جو در انرژی

رویکرد آنها با الهام از منابع زیستی عرضه کنترل حرارتی سطح پنجره ساختمان درحال گرم شدن و سرد شدن است و با صفحات قابل انعطاف الاستومر و شفاف صورت می گیرد که به شیشه پنجره معمولی می چسبند.

این صفحات الاستومر در خود کنارهایی دارند که از میان آنها جریانهای آبی با دمای محیط درحرکت است.

این تکنیک در فصل تابستان موجب می شود که دمای ساختمان 7 تا 9 درجه خنک تر شوند، از سوی دیگر می توان آن را در ابعاد کوچک و حتی وسیع به کار برد.

هاتون گفت: نتایج تحقیقات ما نشان می دهد که یک شبکه مصنوعی عروقی داخل یک لایه شفاف ترکیب شده از شبکه هایی به اندازه میکرومتر و میلیمتر و گسترش آن روی سطح یک پنجره ارائه کننده مکانیسم جدیدی برای خنک سازی ساختمان و ابزار جدید کنترل حرارت در طراحی ساختمان است.

این محقق اشاره کرد: پنچره ها دست کم در 40 درصد هزینه های انرژی نقش دارند. برای یافتن یک راهکار به این مشکل ما به طبیعت رجوع کردیم.

وی اضافه نمود: برخلاف سیستمهای خنک سازی انسانی، ارگانیسمهای زنده مکانیسم بسیار موثر و کاملا متفاوتی برای کنترل دما دارند که برپایه طراحی شبکه های عروقی داخلی عمل می کند. برای مثال، رگهای خونی نزدیک به سطح پوست برای افزایش جریان خون بزرگ می شوند تا انتقال حرارت را افزایش دهند، درعین حال وقتی که پوست ما در معرض سرما قرار می گیرد این رگها خود را منقبض می کنند.

وی گفت که این تکنیک می تواند در صفحات خورشیدی نیز به کار رود تا کارایی و بهره وری آنها افزایش یابد.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 3348

به "منابع زیستی الهام بخش ساخت پنجره های صرفه جو در انرژی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "منابع زیستی الهام بخش ساخت پنجره های صرفه جو در انرژی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید