فوت و فن تهیه دلمه برگ مو

به گزارش مجله وبلاگ فروش، حالا که فصل برگ مو است، بهترین فرصت است تا دلمه با برگ مو درست کنیم. پس تا برگ ها ترد و تازه هستند دست به کار شوید.

فوت و فن تهیه دلمه برگ مو

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو:

برگ مو: به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

برنج: یک پیمانه

سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون): 300 گرم

پیاز: دو عدد

لپه: یک پیمانه

نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای چاشنی دلمه:

آب: یک پیمانه

سرکه: نصف پیمانه

شکر: یک فاشق غذاخوری

نمک: به مقدار کم

طرز تهیه و دستور پخت دلمه برگ مو:

1. لپه و برنج را جداگانه خیس کنید و بعد نیم پز کنید.

2. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

3. وقتی رنگ پیاز طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

4. برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد، آنها را از روی حرارت بردارید.

5. مواد را داخل برگ ها به صورت بقچه ای بپیچید. اگر برگ هایی که استفاده می کنید تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.

6. سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.

7. در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.

8. برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو، آب، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.

9. دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه ها اضافه نکنید .

منبع: ایرنا

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 10 آبان 1400 بروزرسانی: 10 آبان 1400 گردآورنده: sale-blog.ir شناسه مطلب: 12176

به "فوت و فن تهیه دلمه برگ مو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن تهیه دلمه برگ مو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید